Harem - Ronald Giphart

'Harem' is een virtuoze en ontroerende roman over liefde, de vloek en zegeningen van het vaderschap en de kracht van het woord. Spreker(s): Ronald Giphart

€ 14,95 Incl. btw
Koop als download - €14,95


Luisterfragment


Liam, de twintigjarige zoon van de wereldberoemde fotograaf McDonald Hope (roepnaam Mac), sluit zich op in een Zweedse boshut om zijn debuutroman te schrijven. Hoofdpersoon is zijn vader, die zelf nooit veel heeft losgelaten over zijn flamboyante verleden. Aan de hand van fotos, geruchten en gesprekken komt Liam tot een wervelend verhaal over Mac en zijn Amsterdamse jeugd, een Zweedse punkband, de uitspattingen op de Melkerij (een `Factory-achtig huis), het tragische lot van zijn beste vriend Hampus en uiteraard zijn legendarische harem.

In deze virtuoze roman vervolgt Giphart de weg die hij insloeg met de geprezen verhalenbundel De wake, zonder in te boeten aan thema’s en stijl die Giphart tot Giphart maken. Ronald Giphart laat zien niet alleen meester te zijn in bedwelmende scènes doordesemd van verliefdheid, maar snijdt ook nieuwe thema’s aan als de keerzijde van het hedonisme; de kracht van het woord en het beeld; en de vloek en zegeningen van het vaderschap.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Podium
Spreker(s): Ronald Giphart

Geen reviews gevondenSpeelduur: 10 uur 53 min

Grootte: 599 MB

ISBN: 9789462531659

Tags

roman (1289)
Rubinstein Audio (718)
Uitgeverij Podium (20)
voorgedragen door de auteur (1075)

Reviews

Geen reviews gevonden