Start vandaag nog met mediteren - Robert Bridgeman

Wil je graag leren mediteren maar weet je niet hoe? Of vind je het moeilijk om vol te houden? Dan is mindfulness-meditatie jouw meditatiemethode. Spreker(s): Robert Bridgeman

€ 9,99 Incl. btw
Koop als download - €9,99


Luisterfragment


Wil je graag leren mediteren maar weet je niet hoe? Of vind je het moeilijk om vol te houden? Dan is mindfulness-meditatie jouw meditatiemethode.

Robert Bridgeman bestudeerde meditatie bij de bron. Hij mediteerde in centra in Thailand, India, Nepal en Vietnam. Robert is verbonden aan het Search Inside Yourself Leadership Institute (SIYLI) uit San Francisco, een samenwerking tussen Google en Stanford University. Daar werd aangetoond hoe mindfulness-meditatie bijdraagt aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen, veerkracht en geluk. Voor medewerkers van Google, Facebook en Samsung is het inmiddels onderdeel van hun werkdag.

Dit luisterboek geeft informatie over de basisbeginselen van mindfulness-meditatie. Je leert over de werking van meditatie op je hersenen, je krijgt inzicht in het geheim van de ademhaling en leer je mediteren. En belangrijk; je krijgt de middelen om jezelf te motiveren en vol te houden.

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: AnkhHermes
Spreker(s): Robert Bridgeman

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 0 min

Grootte: 70 MB

ISBN: 9789020212921

Tags

AnkhHermes (1)
meditatie (188)
persoonlijke effectiviteit (167)
VBKMedia (124)
voorgedragen door de auteur (1054)

Reviews

Geen reviews gevonden