Tussen hoop en liefde - Hope's Crossing - RaeAnne Thayne

Tijd voor romantiek? Dat heeft Claire Bradford niet. Niet dat dat haar deert. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. Spreker(s): Karin Douma

€ 13,95 Incl. btw
Koop als download - €13,95


Luisterfragment


Riley is gek op Claire, maar hij weet zeker dat het niets kan worden. Gelukkig is Hope’s Crossing te klein om elkaar te ontlopen!

Tijd voor romantiek? Dat heeft Claire Bradford niet. Niet dat dat haar deert. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. En dan is daar nog haar goed lopende kralenwinkel. Wanneer het nieuwe hoofd van politie, Riley McKnight, die net is teruggekeerd naar Hope's Crossing, haar winkel binnen stapt, verandert echter alles.

Na jarenlang als undercoveragent te hebben gewerkt, is de rebelse jongen van toen, toe aan rust. Die vindt Riley bij Claire, de enige in zijn geboortestad bij wie hij zich echt thuisvoelt. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een ernstig auto-ongeluk, waarbij Claire gewond raakt en Rileys nichtje omkomt. Claire en Riley zouden juist nu veel steun bij elkaar moeten vinden, maar dat is niet het geval. Riley voelt zich verantwoordelijk voor het ongeluk en trekt zich terug.

Kan hij zich ooit over zijn schuldgevoel heen zetten en helemaal voor Claire kiezen?

Hope's Crossing 1

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Harlequin
Spreker(s): Karin Douma

Geen reviews gevondenSpeelduur: 10 uur 50 min

Grootte: 894 MB

ISBN: 9789462533790

Tags

Harlequin (34)
liefde (178)
passie (178)
roman (1149)
romantiek (178)
Rubinstein Audio (775)
vertaald uit het engels (639)

Reviews

Geen reviews gevonden