De bewoonde wereld - Verkorte versie - Nicci French

Abbie is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. IJzingwekkende psychologische thriller over een vrouw die vecht voor haar leven en identiteit. Spreker(s): Beatrice van der

€ 13,55 Incl. btw
Koop als download - €13,55


Luisterfragment


Abbie Devereaux wacht in het donker. Ze is geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten. Ze weet niet waar ze is en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Ze hoort een stem in het donker. Een man die ze nooit ziet voert haar en praat tegen haar. Hij belooft haar in leven te houden, maar toch zal ze sterven, net zoals de anderen. Ze probeert te overleven. Ze denkt terug aan gebeurtenissen uit haar verleden, maakt plannen, praat tegen haar gijzelnemer en neemt zich voor te ontsnappen. Terug naar het normale, alledaagse leven zonder zorgen, weg van angstige eenzaamheid en terug naar de bewoonde wereld.

De bewoonde wereld is een ijzingwekkende psychologische thriller over een jonge vrouw die vecht voor haar leven en identiteit.

De pers omschrijft de stem van Beatrice van der Poel, ook bekend als zangeres van haar eigen cd Vooraf, als warm en sensueel. Ze heeft meegewerkt aan oa. The Cat-a-day Tales.

Genomineerd voor het Beste Luisterboek van 2006. Uit het juryrapport: '...blijf je hangen aan haar stem die de emoties in dit verhaal op een zeer invoelende wijze weergeven.' en '...werd gesproken over haar "wat rafelige en erotische stem" en dat is een perfecte omschrijving.'

Verkorte versie.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Beatrice van der Poel

Geen reviews gevonden



Speelduur: 3 uur 37 min

Grootte: 106 MB

ISBN: 9789047614289

Tags

roman (1289)
Rubinstein Audio (718)
spanning (935)
Uitgeverij AmboAnthos (266)
verkorte versie (39)
vertaald uit het engels (719)

Reviews

Geen reviews gevonden