Nicotine - Nell Zink

Werkloze Penny heeft altijd tegen haar familie gerebelleerd – door helemaal normaal te zijn. Haar moeder is lid van een Zuid-Amerikaanse indianenstam, haar vader is een joodse sjamaan met een psychedelisch ‘holistisch centrum’. Spreker(s): Inge Ipenburg

€ 14,95 Incl. btw
Koop als download - €14,95


Luisterfragment


Nicotine van Nell Zink is een verslavende roman van een spraakmakende schrijver. Nell Zinks debuut De rotskruiper was genomineerd voor de Guardian First Book Award. Misplaatst was genomineerd voor de National Book Award.

Werkloze Penny heeft altijd tegen haar familie gerebelleerd – door helemaal normaal te zijn. Haar moeder is lid van een Zuid-Amerikaanse indianenstam, haar vader is een joodse sjamaan met een psychedelisch ‘holistisch centrum’. Maar haar leven komt op z’n kop te staan wanneer haar vader overlijdt en Penny zijn geboortehuis erft. Ze ontdekt dat er krakers wonen die vechten voor de rechten van rokers en wordt hun wereld ingezogen.

Nicotine gaat over familie – die je bij je geboorte hebt gekregen én die je zelf verzamelt – en over obsessie, idealisme en bezit.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Inge Ipenburg

Geen reviews gevondenSpeelduur: 11 uur 53 min

Grootte: 654 MB

ISBN: 9789462539853

Tags

roman (1410)
Rubinstein Audio (751)
Uitgeverij AmboAnthos (291)
vertaald uit het engels (770)

Reviews

Geen reviews gevonden