Uit het licht - M.O. Walsh

Uit het licht van M.O. Walsh is een bijzonder indringende roman over de waarde van familiebanden, de kracht van herinnering en ons vermogen om te vergeven. Spreker(s): Bard Bothe

€ 15,95 Incl. btw
Koop als download - €15,95


Luisterfragment


Uit het licht van M.O. Walsh is een betoverende roman over een idyllische jeugd in het zuiden van de VS die wreed wordt verstoord. Een boek zo intens als De wijde hemel en zo beklemmend als De zelfmoord van de meisjes.

Als in de zomer van 1989 een populair vijftienjarige meisje verkracht wordt blijkt het vriendelijk ogende stadje Baton Rouge ook een donkere kant te hebben. Uit het licht, dat wordt verteld door een van de vier verdachten, is het verhaal van een idyllische jeugd die verstoord wordt door een afschuwelijke gebeurtenis, met hartverscheurende gevolgen. Over gezinnen die uit elkaar vallen, een allesoverheersende verliefdheid van een puber, en de vraag of het beter is de waarheid te openbaren of te verzwijgen.

Uit het licht van M.O. Walsh is een bijzonder indringende roman over de waarde van familiebanden, de kracht van herinnering en ons vermogen om te vergeven.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Bard Bothe

Geen reviews gevondenSpeelduur: 10 uur 6 min

Grootte: 833 MB

ISBN: 9789462533134

Tags

familie (120)
roman (1295)
Rubinstein Audio (725)
Uitgeverij AmboAnthos (266)
vertaald uit het engels (721)

Reviews

Geen reviews gevonden