Zhen Chi - De kracht van Water - Het geheim van de elementen - Mayana

Water is de spiegel van de hemel, de essentie van het leven op aarde. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. Spreker(s): Mayana

€ 8,25 Incl. btw
Koop als download - €8,25


Luisterfragment


De zeven delen van Zhen Chi - Het geheim van de elementen zijn ook los verkrijgbaar. Per deel neemt Mayana je via meditatie en visualisatie mee op reis door de elementen.

Zhen Chi: de 'h' in Zhen staat voor 'healing' en voor 'heart' en dat is precies waar deze geleide meditaties je naartoe brengen. Mayana’s stem, die vibreert in elke cel, brengt je naar de kern van liefde, de bron van healing in jezelf. Op deze manier mediteren en onder begeleiding van iemand die als intentie heeft je te verbinden met liefde, is niet alleen heerlijk maar ook helend.

Water is de spiegel van de hemel, de essentie van het leven op aarde. Je veilig voelen in alle omstandigheden en het loslaten van angst en perfectionisme is wat water je geeft. Het waterelement helpt angst te transformeren en terug te keren naar onze essentie.

Nb. Dit luisterboek is ook opgenomen in de zevendelige verzameling Zhen Chi - Meditaties voor healing. Koop alle zeven delen samen met extra korting!
Uitgegeven door: GVMedia
Spreker(s): Mayana

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 10 min

Grootte: 64 MB

ISBN: 9789461491879

Tags

esoterie en spiritualiteit (105)
GVMedia (24)
meditatie (190)
voorgedragen door de auteur (1136)

Reviews

Geen reviews gevonden