Alles is verlicht - Jonathan Safran Foer

Een jonge Amerikaan reist naar het platteland van Europa. Slechts gewapend met een vergeelde foto gaat hij op zoek naar de vrouw die, zo is hem verteld, zijn grootvader uit de handen van de nazi's heeft gered. Spreker(s): Casper Gimbrère

€ 15,95 Incl. btw
Koop als download - €15,95


Luisterfragment


Een jonge Amerikaan, Jonathan Safran Foer geheten, reist naar het platteland van Europa. Slechts gewapend met een vergeelde foto gaat hij op zoek naar Augustine, de vrouw die, zo is hem verteld, zijn grootvader uit de handen van de nazi's heeft gered. Vergezeld door de onvergetelijke Alex, zijn jonge Oekraïense tolk die behept is met een komisch spraakverwarrend accent, maakt Jonathan een donquichotachtige zoektocht door een verwoest landschap, terug naar een onverwacht verleden.

Verweven met dit verhaal is de betoverende legende over zijn grootvaders dorp in de Oekraïne en de lotgevallen van een kleine gemeenschap, van de achttiende eeuw tot aan de Tweede Wereldoorlog. Uiteindelijk komen alle geschiedenissen bij elkaar in een hartverscheurende climax van uitzonderlijke kracht.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Casper Gimbrère

Geen reviews gevondenSpeelduur: 10 uur 37 min

Grootte: 875 MB

ISBN: 9789462533011

Tags

roman (1295)
Rubinstein Audio (725)
Uitgeverij AmboAnthos (266)
vertaald uit het engels (721)

Reviews

Geen reviews gevonden