Het leven van een Loser - Niet te doen! - Met geweldige geluidseffecten - Jeff Kinney

Altijd al wilde Bram stoer en volwassen overkomen, maar is ouder worden écht wel zo cool? Voor je het weet draag je namelijk VERANTWOORDELIJKHEDEN of sta je op een feestje met rare meisjes. Leeftijd: 10+ Spreker(s): Job Schuring

€ 10,35 Incl. btw
Koop als download - €10,35


Luisterfragment


Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

Altijd al wilde Bram stoer en volwassen overkomen, maar is ouder worden écht wel zo cool? Voor je het weet draag je namelijk VERANTWOORDELIJKHEDEN of sta je op een feestje met rare meisjes. Alsof dát allemaal zo vet is! Eigenlijk ziet Bram alleen maar nadelen van ouder worden. Zo schrijft zijn moeder een stuk over DE PUBERTEIT (lees: over Bram!) in de plaatselijke krant. En dan heeft hij ook nog eens ruzie met Theo, zijn beste vriend. Niet te doen! Toch?!

Het leven van een Loser – Niet te doen! is het vijfde luisterboek over de geboren loser Bram Botermans. Acteur, schrijver en cabaretier Job Schuring, die eerder de eerste vier luisterboeken van Het leven van een Loser voorlas, trekt weerom alles uit de kast en leest op onnavolgbare wijze voor. Inclusief geluidseffecten!
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Job Schuring

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 46 min

Grootte: 75 MB

ISBN: 9789047611431

Tags

leeftijd 9-12 (313)
Rubinstein Audio (751)
Uitgeverij De Fontein (92)
vertaald uit het engels (770)

Reviews

Geen reviews gevonden