Het leven van een Loser - Een hondenleven - Met geweldige geluidseffecten - Jeff Kinney

Zomervakantie! Bram vraagt zich af waarom iedereen zo nodig naar buiten moet als de zon schijnt. Als zelfbewust ‘binnenmens’ beleeft hij zijn ideale vakantie: lekker gamen met de gordijnen dicht. Maar dan... Leeftijd: 10+ Spreker(s): Job Schuring

€ 10,35 Incl. btw
Koop als download - €10,35


Luisterfragment


Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

Zomervakantie! Bram vraagt zich af waarom iedereen zo nodig naar buiten moet als de zon schijnt. Als zelfbewust ‘binnenmens’ beleeft hij zijn ideale vakantie: lekker gamen met de gordijnen dicht. Maar dan bedenkt zijn moeder de ‘perfecte’ vakantie: ze organiseert ZOMERACTIVITEITEN! Bram moet naar het zwembad en er is een verplichte LEESCLUB VOOR JONGENS. Bram bedenkt een list: hij gaat geld verdienen als tuinier. Maar ontloopt hij daarmee zijn moeders plannen? Of is hij deze vakantie veroordeeld tot zijn familie?

Het leven van een Loser – Een hondenleven is het vierde luisterboek over de geboren loser Bram Botermans. Acteur, schrijver en cabaretier Job Schuring, die eerder de eerste drie luisterboeken van Het leven van een Loser voorlas, trekt weerom alles uit de kast en leest op onnavolgbare wijze voor. Inclusief geluidseffecten!
Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Job Schuring

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 43 min

Grootte: 73 MB

ISBN: 9789047618294

Tags

leeftijd 9-12 (296)
Rubinstein (166)
Uitgeverij De Fontein (79)
vertaald uit het engels (660)

Reviews

Geen reviews gevonden