Het clitorisboek - Over het grootste raadsel van het vrouwelijk lichaam - Alexandra Hubin

Dit frisse en grappig geschreven boek bevat geen recept voor een goed seksleven maar biedt wel vele nieuwe inzichten en aanknooppunten waarmee je je eigen seksualiteit opnieuw kunt uitvinden. Spreker(s): Valentina de Wild

€ 13,99 Incl. btw
Koop als download - €13,99


Luisterfragment


Als mannen een clitoris hadden gehad, zouden ze wedstrijdjes hebben gedaan wie de grootste had, 'm eindeloos hebben nagetekend op de muren van het middelbareschooltoilet en pillen hebben uitgevonden in geval van impotentie of andere problemen. Feit is dat de clitoris, het belangrijkste vrouwelijke genotsorgaan, lang is onderdrukt en te weinig is onderzocht en besproken.

Gelukkig is er nu Het Clitoris-boek dat bomvol interessante onthullingen staat en een einde maakt aan veel geaccepteerde ideeën over seksualiteit: dat ontspanning de enige sleutel tot plezier zou zijn bijvoorbeeld, en een goed orgasme afhankelijk is van de knowhow van je bedpartner. Al deze overtuigingen suggereren dat er zoiets als een handleiding is en werken voor veel vrouwen afremmend.

Dit frisse en grappig geschreven boek bevat geen recept voor een goed seksleven maar biedt wel vele nieuwe inzichten en aanknooppunten waarmee je je eigen seksualiteit opnieuw kunt uitvinden.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Spreker(s): Valentina de Wild

Geen reviews gevondenSpeelduur: 3 uur 7 min

Grootte: 257 MB

ISBN: 9789463626255

Tags

biologie (57)
gezondheid (245)
Rubinstein Audio (751)
Uitgeverij Nieuw Amsterdam (30)
vertaald uit het frans (40)
zelfhulp (73)

Reviews

Geen reviews gevonden