Het geheim van de Spinnenvrouw - Henny Fortuin

Spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen. Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd. Leeftijd: 9+ Spreker(s): Peter van Eerdenburg

€ 14,95 Incl. btw
Koop als download - €14,95


Luisterfragment


De oude koning heeft voorspeld: het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina haar derde kind verwacht, vreest zij dat haar broers hun recht op de troon niet goedschiks zullen afstaan. Zij roept de hulp in van hogere machten, die ieder hun eigen belangen hebben bij het machtsspel dat ontstaat. De strijd om de troon ontbrandt.

Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd. De tweedeling tussen goed en kwaad vervaagt.

De dwerg Bann, de spinnenvrouw Birõg, de heks Mistral en de minstreel Oisin vertellen elk hun deel van het verhaal, dat zich ontvouwt tot een meeslepend koningsdrama, onherroepelijk en onontkoombaar.

Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen.

In boekvorm is het eerder verschenen onder de titel De reis van de dwerg.
Uitgegeven door: Luistereenboek
Spreker(s): Peter van Eerdenburg
Review door astrid dieltjens, Geplaatst op 15-06-2013, 4 Ster(ren).

Ik vond het een leuk en spannend boek. Het is een verhaal wat ik graag verder wilde luisteren. Het boek wordt voorgelezen met een prettige stem. Je kunt je een goed beeld vormen van de situaties die zich afspelen. Dit zorgt ervoor dat het verhaal boeiend blijft en ervoor zorgt dat je nieuwsgierig wordt naar de rest van het verhaal! Het is een spannend boek voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!

Review door Angela Stegeman, Geplaatst op 09-06-2013, 5 Ster(ren).

Een vereiste voor een goed luisterboek vind ik: een prettige stem; duidelijk en helder omschreven scènes die je een goed beeld geven van de omgeving en de mensen waar het verhaal zich afspeelt; geen haperingen tussendoor en vooral geen euh's, aah's en geslik tijdens het voorlezen.

Dit boek voldoet aan alle eisen en is daarmee het beste luisterboek dat ik ooit heb beluisterd.

Daarnaast is het verhaal meeslepend en boeiend en zorgt de goede spanningsboog voor nieuwsgierigheid om verder te luisteren. Het staat boordevol verwijzingen naar het echte leven die kinderen vanaf 9 jaar absoluut kunnen herkennen. Bijvoorbeeld: ongevraagde veranderingen kunnen grote consequenties hebben voor de toekomst.

Alles bij elkaar maakt het dat dit luisterboek niet alleen aantrekkelijk is voor kinderen, maar zeer beslist ook voor volwassenen. In mijn ogen een absolute aanrader!

Review door Boris Dam, Geplaatst op 24-04-2013, 5 Ster(ren).

Een heel leuk en spannend boek en ik werd meegesleurd door de verteller van het verhaal. Ik vond het leuk omdat het goed voorgelezen is.Speelduur: 8 uur 39 min

Grootte: 480 MB

ISBN: 9789491592652

Tags

fantasy (72)
leeftijd 9-12 (305)
Luistereenboek (84)
spanning (kinderen en jeugd) (53)

Reviews
astrid dieltjens, 15-06-2013, 4 Ster(ren). Angela Stegeman, 09-06-2013, 5 Ster(ren). Boris Dam, 24-04-2013, 5 Ster(ren).