De dans van de drummers - Met muziek van Floor Minnaert - Hans Hagen

Zes kinderen moeten een trommel uitzoeken en een bijbehorend teken. Wie de verkeerde trommel kiest, krijgt geen les. Meesterdrummer Dudu Addi helpt ieder kind door over elk een verhaal te vertellen. Leeftijd: 9+ Spreker(s): Hans Hagen

€ 10,35 Incl. btw
Koop als download - €10,35


Luisterfragment


Sidi duwt de deur van de hut open. Bij het vuur ziet hij een schim. Het is Dudu Addi, de meester-drummer. Woest danst hij in het rond en slaat op de trom. Ta-ka-dong-dong-dong-dong-dong... Sidi voelt het geluid in zijn borst en zijn buik. Zachtjes beweegt hij mee op de maat.

In Afrika verzamelen zes kinderen zich rond de meesterdrummer Dudu Addi. Ieder kind moet een trommel uitzoeken en een bijbehorend teken. Wie de verkeerde trommel kiest, krijgt geen les. Dudu Addi helpt de kinderen bij de keuze door over elk van hen een verhaal te vertellen.

Hans Hagen kreeg het idee voor dit boek toen hij op reis was in Ghana. Als luisterboek kan het eigenlijk niet verschijnen zonder muziek. Daarom maakte Floor Minnaert samen met Hans Hagen zeven liedjes. Elke keer als een kind een test heeft afgelegd is er op het luisterboek een lied te horen. Natuurlijk zullen ook de drummers niet ontbreken.
Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij E.M. Querido
Spreker(s): Hans Hagen

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 45 min

Grootte: 96 MB

ISBN: 9789047614791

Tags

leeftijd 9-12 (283)
liedjes (224)
muziek (210)
Rubinstein (150)
Uitgeverij E.M. Querido (51)
voorgedragen door de auteur (947)

Reviews

Geen reviews gevonden