De Nieuwe WereldOrde - Han Peeters

Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper en schrijver, is met zijn zeiljacht de Davy Jones op wereldreis. Onderweg krijgt hij van Unesco opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document. Spreker(s): Hans Fieggen

€ 19,95 Incl. btw
Koop als download - €19,95


Luisterfragment


Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper en schrijver, is met zijn vriendin Jenny op wereldreis met hun zeiljacht de Davy Jones. Onderweg krijgt hij van Unesco opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document. Vanaf dat moment komen hij en Jenny in spannende avonturen terecht.

Emile ontdekt de magische ruit. Een symbool dat de sleutel blijkt tot ontrafeling van wereldmysteries, zoals de piramiden, de Nazca-vlakte en Paaseiland. Emile wordt gezien als de nieuwe verlosser. Daar bedankt hij voor, want die macht heeft hij niet. Toch wordt hij tot die functie gedwongen. Voor hun veiligheid kan hij niet anders dan het serieus aan te pakken. Samen met zijn vriend Jonathan schrijft hij een manifest een nieuwe wereld met oplossingen voor problemen, waar nog niemand aan heeft gedacht.
Uitgegeven door: Luistereenboek
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Terrade
Spreker(s): Hans Fieggen

Geen reviews gevondenSpeelduur: 9 uur 29 min

Grootte: 555 MB

ISBN: 9789491592478

Tags

Luistereenboek (84)
reizen (93)
roman (1289)
spanning (935)
Uitgeverij Terrade (5)

Reviews

Geen reviews gevonden