De zwaluwman - Gavriel Savit

Een sprookjesachtige, originele roman over de omzwervingen van een jong meisje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Spreker(s): Willemijn de Vries

€ 14,95 Incl. btw
Koop als download - €14,95


Luisterfragment


Een sprookjesachtige, originele roman over de omzwervingen van een jong meisje tijdens de Tweede Wereldoorlog; voor de lezers van De boekendief en De jongen in de gestreepte pyjama.

Krakau, 1939. Anna Lania is zeven wanneer de Duitsers haar vader oppakken. Ze blijft alleen achter, tot ze de Zwaluwman ontmoet. Hij is lang mysterieus en heeft uitzonderlijke gaven. Ze weet dat de Zwaluwman niet haar vader is, maar hij heeft wel eenzelfde gevoel voor talen. Zelfs voor die van de vogels. Wanneer hij een zwaluw roept op zijn arm te gaan zitten drogen haar tranen en besluit ze hem te volgen. Weg uit de gevaarlijke stad, het bos in. Maar in tijden van oorlog kan alles gevaar betekenen. Zelfs de Zwaluwman.

Met De Zwaluwman heeft Gavriel Savit een weergaloze roman geschreven die harde levenslessen niet schuwt, maar tegelijkertijd de verrassende mogelijkheden laat zien die het leven biedt.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Willemijn de Vries

Geen reviews gevondenSpeelduur: 6 uur 33 min

Grootte: 360 MB

ISBN: 9789462533196

Tags

roman (1409)
Rubinstein Audio (751)
tweede wereldoorlog (156)
Uitgeverij AmboAnthos (291)
vertaald uit het engels (770)

Reviews

Geen reviews gevonden