Badgasten - Emma Straub

Emma Straub schetst subtiel en met veel droge humor een portret van een gezin. In een elegante stijl toont ze wat de familieleden willen laten zien en wat ze juist voor elkaar verborgen willen houden. Spreker(s): Babette van Veen

€ 14,95 Incl. btw
Koop als download - €14,95


Luisterfragment


In de New York Times bestseller Badgasten van Emma Straub gaat een Amerikaans gezin en aanhang op vakantie naar Mallorca om hun 35-jarige huwelijk te vieren. Dochter, zoon met zijn oudere Cubaanse vriendin, en de gay best friend met zijn man. Zon, zee, mooie stranden, overheerlijke tapas en ontspannen tennispartijtjes beloven een welverdiende ontsnapping aan de spanningen die er thuis in Manhattan net onder de oppervlakte liggen. Maar naarmate de dagen verstrijken komen er geheimen boven water, steken ingesleten patronen de kop op en worden oude wonden opengereten.

Emma Straub schetst in Badgasten subtiel en met veel droge humor een portret van een gezin. In een elegante stijl toont ze wat de familieleden willen laten zien en wat ze juist voor elkaar verborgen willen houden.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Babette van Veen

Geen reviews gevondenSpeelduur: 8 uur 12 min

Grootte: 451 MB

ISBN: 9789462533110

Tags

familie (120)
roman (1295)
Rubinstein Audio (725)
Uitgeverij AmboAnthos (266)
vertaald uit het engels (721)

Reviews

Geen reviews gevonden