Sprong in het heelal 4: De terugkeer van Mars - Een hoorspel - Charles Chilton

Jeff Morgan en zijn bemanning maken een 3e reis naar de rode planeet, maar raken verdwaald in de tijd. Wanneer ze na 30 jaar plotseling weer opduiken hebben ze wat uit te leggen aan de autoriteiten die hen dood hadden gewaand. Spreker(s): Hein Boele, Chie

€ 10,35 Incl. btw
Koop als download - €10,35


Luisterfragment


Sprong in het heelal is het meest succesvolle sciencefictionhoorspel op de Nederlandse radio. Het werd, tussen 1955 en 1958, in drie langlopende series door de KRO uitgezonden, te weten: Deel 1: Operatie Luna, Deel 2: Het marsmysterie en Deel 3: Mars slaat toe. Bij alle drie was de regie in handen van Léon Povel.

Voor het vierde deel De terugkeer van Mars treedt Winfried Povel in de voetsporen van zijn vader. Hierin maken Jeff Morgan en zijn bemanning een derde expeditiereis naar de rode planeet, maar raken verdwaald in de tijd. Wanneer ze na dertig jaar plotseling weer opduiken wordt hun radiosignaal in eerste instantie op aarde als een stoorzender opgevat en hebben ze heel wat uit te leggen aan de autoriteiten die hen dood hadden gewaand. Waar zijn zij de afgelopen dertig jaar geweest en hoe komt het dat ze niet ouder zijn geworden?

Cast
Jeff Morgan: Hein Boele
Steve Mitchell: Chiel de Kruijf
Jimmy Barnet: Jack Mulder
Dokter Matthews: Hero Mulder

Verder onder meer: Paula Majoor, Hans Simonis, Vivian Boelen, John Beringen en Donald de Marcas. Met een gastrol van André Kuipers!

Geluidseffecten: Léon Povel, André du Bois, Ad van der Ven, Guy Sweens en Gerard Leeuw.
Productie en regie: Winfried Povel.

Inhoud
Deel 1: Een koele ontvangst
Deel 2: Dwangarbeid
Deel 3: De Sauterlanen
Deel 4: Verbannen
Uitgegeven door: Rubinstein
Spreker(s): Hein Boele, Chiel de Kruijf, Jack Mulder, Hero Muller, Paula Majoor, Hans Simonis, Vivian Boelen, John Bevingen, Donald de Marces, André Kuipers, Leontine van Ooij, Peter Schrama, Henk Weltevreden, Tom Onokiewicz, Edvard Niessing

Geen reviews gevondenSpeelduur: 2 uur 11 min

Grootte: 127 MB

ISBN: 9789047617679

Tags

hoorspel (219)
Rubinstein (157)
science fiction (20)
spanning (725)
vertaald uit het engels (530)

Reviews

Geen reviews gevonden