Chantage - Aad Vlag

Een schatrijke Nederlandse zakenman leidt een tweede leven als commando. Door onbekenden wordt hij gedwongen geld aan te wenden om een verborgen lanceerinstallatie voor atoombommen te bouwen. Spreker(s): Sven Immerzeel

€ 14,95 Incl. btw
Koop als download - €14,95


Luisterfragment


Een schatrijke Nederlandse zakenman leidt een tweede leven als commando. Door onbekenden wordt hij gedwongen geld aan te wenden om een verborgen lanceerinstallatie voor atoombommen te bouwen.

Een schatrijke Nederlandse zakenman leidt een tweede leven als commando. Samen met zijn vriend ondersteunt hij geheime diensten bij wereldwijde operaties. Door onbekenden wordt hij gedwongen zijn contacten wereldwijd en zijn onuitputtelijke financiële middelen aan te wenden om een verborgen lanceerinstallatie voor tactische atoombommen te bouwen. Naast de organisatie die verantwoordelijk is voor de chantage moet hij ook de geheime diensten van zich af houden die lucht hebben gekregen van de mogelijke dreiging op mondiaal niveau.

Door de slim gekozen plotwisselingen zal de lezer geen moment het idee hebben dat het verloop van het verhaal te voorspellen is. Deze nieuwe thriller van Aad Vlag zet de lezer dan ook wederom op het puntje van zijn stoel.

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Sven Immerzeel

Geen reviews gevondenSpeelduur: 8 uur 39 min

Grootte: 594 MB

ISBN: 9789463270090

Tags

Audiobook Factory (70)
roman (1409)
spanning (983)

Reviews

Geen reviews gevonden